У Дніпропетровському перинатальному центрі відбулося свято для підтримки грудного вигодовування

Щорічно в Україні, як і в усьому світі, з 1 по 7 серпня, проводиться Всеукраїнський тиждень підтримки грудного вигодовування.

Сьогодні, вже традиційно, в Дніпропетровському обласному перинатальному центрі відбулося свято, присвячене підтримці грудного вигодовування.
На заході були присутні медики, майбутні матусі, породіллі та малюки, які народилися у перинатальному центрі.
Під час дискусій та виступів присутні говорили про переваги грудного вигодовування для малюка, матері та сім’ї.
Заступник головного лікаря перинатального центру з надання медичної допомоги Людмила Захарченко та завідуюча регіональним методичним моніторингово – організаційним центром з підтримки грудного вигодовування Раїса Захарченко запрошували гостей приєднуватися до обговорення щодо післяпологового відновлення для матусі в перші дні, потреб немовляти та грудного вигодовування, правильного прикладання малюка, що є запорукою успішного грудного вигодовування.
Під час заходу демонструвалися промофільми у підтримку грудного вигодовування, розвитку дитини у мами на руках. Психологи перинатального центру знайомили присутніх з методиками Арт-терапії, аквааеробіки. Обговорили і використання слінгу – засобу, який допомагає мамам та немовлятам адаптуватись у четвертому триместрі.
Протягом всього свята працював ярмарок, де можна було придбати натуральну косметику для вагітних та годуючих мам Weleda, білизну для годуючих мам та вагітних. Також діяли дитячий куточок, фотозони, куточок, де мами могли погодувати дитину та змінити їй памперс.
Під час відкриття заходу в небо випустили білі гелієві кульки – як символ крапель материнського молока.
Золоті принципи успішного грудного вигодовування – це здоров’я кожного малюка та нації взагалі.

Дніпропетровський обласний перинатальний центр запрошує мешканців Дніпропетровщини взяти участь у заходах, присвячених Всеукраїнському тижню підтримки грудного вигодовування.
02.08.2018 10:00 – відбудеться он-лайн вебінар в актовому залі перинатального центру, присвячений тижню підтримки грудного вигодовування.
03.08.2018, 06.08.2018, 07.08.2018 з 12:00до 14:00 у теплій сімейній атмосфері будуть проходити практичні семінари , на які ви зможете прийти зі своїми родинами.
Теми практичних семінарів:
03.08.2018” Ресурси годуючої мами”
06.08.2018 ” Позиції для годування грудьми”
07.08.2018 ” Сходинки успішного старту годування грудьми”
Медики Дніпропетровського обласного перинатального центру чекають на вас!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *