На угорському кордоні зі стрільбою затримували “ухилянтів” із Дніпропетровщини

На угорському кордоні з Угорщиною прикордонники затримували чоловіків, які намагалися виїхати з України під час дії воєнного стану. 16 лютого близько 3-ї години ночі у тепловізорі прикордонники побачили сімох чоловіків, які йшли в сторону кордону. Разом із собою вони несли два надувні човни, щоб переплисти річку Тису. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Державну прикордонну службу.

Чоловіки після зустрічі з прикордонниками вдалися навтьоки. І держслужбовці зробили декілька попереджувальних пострілів і змусили їх зупинитися. Всіх чоловіків затримали. Ними виявилися мешканці Закарпатської, Київської, Вінницької, Одеської, Дніпропетровської та Рівненської областей.

Зазначається, що чоловіки для втечі з України скористалися послугами переправників, яким заплатили від 4 000 до 8 700 доларів. На всіх втікачів склали протокол за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративне правопорушення (незаконне перетинання державного кордону). Затриманих доставили до прикордонних підрозділів. Всіх причетних осіб, які причетні до організації виїзду чоловіків за кордон, встановлюють.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *