Молодь Кам’янського обговорювала раціональне харчування

Тренінг під назвою «Ми те, що ми їмо. Цікава математика у кулінарії» організувала Молодіжна рада міста Кам’янського спільно з Фаховим коледжем харчових технологій та підприємництва.
Під час заходу учасники вивчали не лише таємниці приготування смачних страв, але й глибоко занурювалися у поняття раціонального харчування.
“Розглядали, як ми можемо краще сприяти активному усвідомленню необхідності збереження здоров’я. Ми не тільки вдосконалювали навички аналізу продуктів, але й працювали в командах, обговорюючи стратегії збалансованого харчування. Особливу увагу приділили тому, як математика використовується у кулінарії: від розрахунків пропорцій та ваги інгредієнтів до вивчення температур та часу готування”, – поділилися учасники. 
Захід відбувся у форматі інтерактивну. Молодь працювала в командах та здобувала бали за різні завдання. Це допомогло краще засвоїти здобуті знання. А на останок створили справжній арт-обʼєкт, велику піцу на згадку про те, що математику можна зустріти навіть просто у формі інгредієнтів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *