Насправді, курячі серця можна приготувати по-різному. Хтось, наприклад, робить із них відбивні. А хтось воліє тушкувати субпродукт у вершковому соусі. Так він виходить максимально ніжним та ситним. Але це, звісно, основне. А на закуску просто закиньте серця у сковороду і смажте.
Вказаний нижче список інгредієнтів — це, як зараз кажуть, база. Втім, ніхто вам не забороняє внести деякі зміни до нього. Наприклад, замість сердець взяти частину шлуночків. А борошно ви з легкістю можете замінити дрібними панірувальними сухарями.
Складові
Куряче серце 1 кг, Соняшникова олія 3 ст. л., Вершкове масло 20 г, Пшеничне борошно 100 г, Чорний перець (мелений) 0,25 ч. л., Сіль2 дрібки .
Приготування
1. Курячі серця промийте і очистіть від плівок. Якщо вони дуже великі, поділіть навпіл. Далі промийте продукт і викладіть у друшляк. Нехай повністю стіче вода. Можете додатково просушити серця паперовими рушниками.
2. На сковороді розігрійте олію. Кожне серце обваляйте в борошні або панірувальних сухарях. Викладіть серця на сковороду і смажте під кришкою, акуратно перевертаючи їх. Обсмажені сердечка посипте сіллю і чорним перцем. На готову страву викладіть рубане вершкове масло. Подавайте його ще гарячим з аджикою або будь-яким іншим гострим соусом.
Смажені серця в паніровці – хороша закуска до пива і квасу. Це ситне і небанальне перекушування з улюбленого багатьма субпродукту.
Щиро вітаємо ансамбль духових інструментів “Jump” Кам’янської школи мистецтв №6 (керівник – Роман Кононенко, концертмейстер…
У середу, 20 серпня, у Дніпрі на вулиці Панікахи сталася аварія. В районі пивоварні MOVA дорогу…
Шанувальникам солодкого точно сподобається домашній торт Пломбір без випічки. Вам не потрібно довго робити коржі,…
Поліція м. Синельникове розшукує 70-річну Любов Писарєву. 15 серпня жінка пішла з місця проживання та…
Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 20 серпня по 27 серпня. Музей історії міста…
У Дніпропетровській області приймають заявки на грант. Гроші можуть отримати місцеві компанії, які постраждали від…