“Скоро будуть і в Дніпрі”: військовий ЗСУ зробив тривожну заяву про наступ росіян

Вже не вперше ворог знищує місто та змушує сили оборони відходити на інші позиції. Інколи це відбувається з важкими боями та втратами. Водночас на багатьох напрямках армія рф продовжує застосовувати такі ж самі тактики, як в Маріуполі, Бахмуті та Авдіївці. 

Про це в етері розповів “Новини LIVE” заявив офіцер секції S3, 3-го батальйону “Свобода” 4-ї Бригади “Рубіж” НГУ, Володимир Ращук, позивний “Артист”.

“(Ворог— ред.) Використовує КАБи (керовані авіаційні бомби), величезну кількість техніки. Шалену просто.. нереальну кількість живої сили, артилерії, FPV-асобів. Короче, все, що в нього є. Він не цурається ні чим, абсолютно. Тому ситуація важка скрізь. В Авдіївці зараз просто надважка та важлива, тому що їм треба переможна своя, а ціна їм байдуже”, — наголосив військовий з позивним “Артист”.

Також він додав, якщо не приймати якісь рішення — скоро ворог дійде до Дніпра. Адже ворог може сконцентрувати величезну кількість сил, щоб іти далі по одному напрямку.

“В принципі будуть іти до тих пір… ще трішечки, я вам так скажу, якщо не приймати якісь серйозні рішення — скоро і в Дніпрі будуть. Якщо не згуртуватися, як на початку війни. Може вони дійсно 100 тисяч кинуть для того, щоб іти далі по одному напрямку. Це ж абсолютно не адекватні потвори. Сподіваємось, що не вистачить, а там ви самі розумієте”, — наголосив Ращук.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *