На Дніпропетровщині вбивцю пенсіонерки засудили до довічного позбавлення волі

У травні 2023 року з метою заволодіння чужим майном раніше судимий житель Криворізького району вдерся до домоволодіння пенсіонерки на території Широківської громади. Засуджений наніс власниці будинку численні удари стільцем, дерев’яною дошкою, сковорідкою по голові й тілу та ножові поранення у спину. Від одержаних травм потерпіла померла на місці.

Про це повідомляє пресс-служба прокуратури області.

Зловмисник незаконно заволодів грошовими коштами потерпілої у сумі 500 грн та іншим майном. Щоб приховати сліди злочину, чоловік намагався зімітувати пожежу: облив олією тіло загиблої і підпалив.

Нападника встановили та затримали наступного дня. У судовому засіданні він частково визнав свою вину, проте стороною обвинувачення її доведено у повному обсязі.

За публічного обвинувачення прокурорів Криворізької південної окружної прокуратури суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві з корисливих мотивів, крадіжці, розбої, умисному пошкодженні чужого майна шляхом підпалу та викраденні офіційних документів (ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 357 КК України). Його засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *