На Дніпропетровщині люди вийшли на мітинг протесту проти неякісного теплопостачання

Ранком, 23 лютого, мешканці Кривого Рогу вийшли на мітинг під будівлю міської ради. Близько 20 людей вимагають розробити та затвердити Програму розвитку у сфері теплопостачання, а також розробити схему поєднання централізованого та автономного опалення.

Про це повідомляє місцеве видання “Свої. Кривий Ріг”.

Серед присутніх на мітингу були автори петиції про теплопостачання. яка швидко набрала необхідну кількість голосів для розгляду депутатами.

За словами людей, ще у 2018 році зношеність Теплоцентралі сягала 80%, про це вказувалося у інвестиційній програмі підприємства. Відтоді минуло вже більше 5 років, а проблеми так і залишаються – постійні пориви і низька якість тепла в домівках.
До містян вийшов технічний директор Теплоцентралі. Повідомив, що компанія вже звернулася до Нафтогазу, аби там розробили механізм для перерахунків абонентам за неякісно надані послуги. Відповідь чекають 1 березня.

Про оптимізовану схему теплопостачання міста повідомили, що швидких змін не буде. Реалізація триватиме протягом декількох років. Сподіваються на отримання гранту, за рахунок якого й вестимуть роботи.

Нині окремі райони Кривого Рогу вже котрий день потерпають від відсутності тепла через масштабний прорив. Аварійні роботи тривають. Сподівалися, що тепло повернуть 23 лютого.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *