Під Дніпром поліцейські допомогли жінці повернутися додому

У Нікопольському районі поліцейські розшукали зниклу 75-річну жінку, яка не могла повернутися додому самостійно. Літня жінка усю ніч ходила вздовж берегової лінії неподалік від свого дому, але не могла зорієнтуватися та знайти шлях додому.

22 лютого близько 23-ї години до Нікопольського районного управління поліції надійшло звернення від місцевого мешканця. Чоловік розповів, що його матір ввечері не повернулася додому з роботи. На пошуки жінки виїхав черговий наряд правоохоронців, а потім до них долучилися оперативники кримінальної поліції Віталій Мананков з напарником.

не могла повернутися додому самостійно: у нікопольському районі поліцейські розшукали зниклу 75-річну жінку

Поліцейські розшукали жінку, однак при спілкуванні виявили, що вона потребує медичної допомоги – у неї оніміли руки, ноги та обличчя, було помітне порушення координації рухів. Симптоми могли вказувати на розлади здоров’я.

Було прийнято рішення негайно відвезти жінку до медичного закладу. Вже при огляді лікарі підтвердили побоювання поліцейських та направили хвору до відділення кардіології. Сину повідомили про місце перебування матері та її стан.

Бажаємо жінці найскорішого одужання, а правоохоронцям дякуємо за небайдужість та пильність.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *