Два роки війни: освітяни Кам’янського

До освітньої родини міста звернулася директор департаменту Наталія Рева.

“Два роки від повномасштабного вторгнення….
Сьогодні в Україні немає безпечних місць, немає серця без болю. Але навіть  у часи найбільших випробувань нашого народу ми тримаємо освітній та волонтерський фронт. Неймовірна життєстійкість українців дає знати ворогу, що ми продовжуємо жити, працювати і всі разом наближаємо нашу Перемогу.
Щиро вдячні всім ЗАХИСНИКАМ котрі боронять нашу країну від ворога, доземний уклін нашим воїнам!
Дякуємо військовим за Подяки і прапори, які отримали освітяни, це велика честь. Для нас буденна справа – допомагати армії! Потреби є щодня! Ми, освітяни – не зупиняємось!  На нашому рахунку вже 30 автомобілів, 2 дрони мав3, 8 тепловізорів, 30 рацій, 4 комплекти шин на автомобілі, 4 монокуляри та 2 приціли, 3 планшети, мобільний телефон та навушники(для виконання бойових завдань), 2 РЕБ, ноутбук, комплекти термобілизни, розвантажувальні жилети та бронежилети, безліч продуктів харчування, ліки та засоби гігієни. Виготовляємо : маскувальні сітки, окопні свічки, тушкованку. Випікаємо пиріжки та печиво, варимо, смажимо, готуємо, збираємо….
Низький уклін та величезна повага всім : учням, батькам, колективам закладів освіти, працівникам департаменту освіти, всім хто не опускає рук і допомагає армії!
Разом ми сила!” – поділилася Рева.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *