Під Кам’янським співак “Х-фактору” скасував концерт через погрози

26 лютого у Верхівцевому мав відбутися концерт співака Діми Волканова. Однак його скасували через погрози одного з місцевих жителів. Він погрожував не тільки зірвати виступ, а й трагічними наслідками.

Інформатор зв’язався з менеджером Волканова та дізнався, що концерт дійсно скасували. А співак записав звернення для своїх фанатів.

“Ви знаєте, сьогоднішній наш концерт у нашому місті ми вимушені скасувати через деяких мешканців, які погрожують і життю моєї команди і вашому життю. Вони нам погрожують тим, що вони зірвуть наш концерт, нас всіх повбивають. Нам це абсолютно не треба, ми дуже переживаємо та переймаємось у першу чергу за вас. І звичайно за нас. Тому я сподіваюсь на ваше розуміння, а ми їдемо далі дарувати гарний настрій людям та допомагати ЗСУ”, — сказав він.

Також Діма опублікував запис, на якому місцевий житель йому погрожує. Та на завершення обливає плакат зеленкою.

“Мені байдуже, що мені буде. Я не боюсь ні тюрми, ні смерті, а тим паче вас. Я сьогодні (26 лютого — ред.) зірву цей концерт. Якщо хтось мене не почує, наслідки будуть дуже трагічними. Я проти концерту у Верхівцеве”, — сказав чоловік.

У пресслужбі ГУНП Кам’янського району Інформатору сказали, що поліцейські встановили особу чоловіка. Ним виявився місцевий житель 1990 року народження. Дану події зареєстрували до журналу Єдиного обліку. Правова кваліфікація буде встановлена під час з’ясування обставин інциденту.

Хто такий Діма Волканов?

Діма Волканов — співак та композитор. Він уродженець тимчасово захопленого Бердянська в Запоріжжі. Творчий шлях розпочав у 2018 році під час участі в телешоу “Х-фактор”, коли почав у команду до Андрія Данилка. Після — отримав запрошення працювати в колективі Вірки Сердючки. А ось сольну кар’єру Волканов розпочав у 2022 році. Зараз 22-річний артист активно займається власною творчістю, сам пише музику та тексти до своїх пісень. Крім того, він активно гастролює містами України, а його кліпи збирають мільйонні перегляди. Серед його пісень: “Наречена”, “Намалюю”, “тебе знайшов”, “Пиши мені”, “Як моя любов” та інші.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *