У Кам`янському покарали домашнього тирана

За вчинення домашнього насильства поліцейські Кам`янського притягнули до кримінальної відповідальності 46-річного чоловіка.
Протягом року 50-річна жінка терпіла знущання та образи від колишнього чоловіка, який вчиняв сварки та бійки.
Кривдник не зважав на те, що подружжя розлучилось, і продовжував навідуватись до помешкання жінки та вчиняв сварки. Чоловік постійно вдавався до погроз фізичною розправою та приниження. Усе це завдавало потерпілій чималих страждань.
Правоохоронці вживали всіх можливих заходів, аби вплинути на дебошира: бесіди, складання адміністративних протоколів, накладення штрафів. Також стосовно кривдника застосовувалися спеціальні заходи у вигляді винесення термінового заборонного припису. Це зупиняло чоловіка на деякий час, однак потім він знову продовжував ображати колишню дружину. Зрештою життя жінки стало нестерпним, і після чергових знущань вона звернулась із заявою до поліції. За фактом домашнього насильства було відкрито кримінальне провадження.
26 лютого за погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України.
Поліцейські закликають в жодному разі не терпіти домашнє насильство, а своєчасно звертатися по допомогу!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *