На Дніпропетровщині вилучили з продажу сигарети та алкоголь на 200 тисяч

Поліцейські Павлограда вилучили підакцизної продукції на суму майже 200 тисяч гривень. З незаконного обігу правоохоронці вилучили понад 2000 літрів алкогольних напоїв та майже 1400 пачок сигарет.

27 лютого на одному з блокпостів в рамках відкритого кримінального провадження за ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України під час перевірки транспортного засобу поліцейські виявили ємності з алкоголем. Водій перевозив понад 2000 літрів алкогольної продукції без відповідних документів для подальшої реалізації.

Того ж дня в одній з торгових точок Павлограда поліцейські вилучили майже 1400 пачок тютюнових виробів, які реалізовувалися без ліцензії та відповідних документів.

Відносно порушника складено адміністративний протокол за ч.1 ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *