У Кам’янському відбулося засідання виконкому

Сьогодні, 28 лютого, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було включено 110 питань, з них 76 – підготовлені службою у справах дітей міської ради.

На початку засідання виконавчий комітет заслухав доповідь начальника відділу звернень громадян про роботу зі зверненнями громадян у виконавчих органах міської ради та на підприємствах міської ради, що надають житлово-комунальні послуги. Так, у 2023 році до міської ради на розгляд надійшло 11,8 тис звернень. Минулого року значною лишилась кількість звернень від внутрішньо переміщених осіб, а в загальній кількості звернень домінують житлово-комунальні та соціальні питання – 43 та 33% відповідно.

Виконком схвалив звіт про виконання бюджету Кам’янської міської територіальної громади за 2023 рік, із його подальшим внесенням на розгляд сесії міської ради, й затвердив план заходів на 2024 рік щодо наповнення міського бюджету та ефективного використання коштів.

Виконавчий комітет затвердив перелік видів робіт, які у 2024 році можуть застосовуватися для організації в місті громадських робіт та відповідний перелік роботодавців – комунальні підприємства міста.

Розглянуто низку житлових питань, таких як: надання житлової площі з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб; про облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов; надання житлової площі у гуртожитках міста, продовження договорів найму тощо.

Також було розглянуто низку питань, підготовлених департаментом соціальної політики, департаментом комунальної власності, земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майно й іншими виконавчими органами.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *