У Дніпрі за борги від опалення відключили цілий будинок

У Дніпрі КП «Теплоенерго» відключає боржників від опалення. Це стало можливим завдяки тому, що Кабмін дозволив відключати злісних неплатників. Без тепла залишились мешканці 14 квартир у будинку № 13 по вулиці Євгена Чикаленка. 

Вони заборгували 538 тисяч гривень. Однак серед власників квартир є і такі абоненти, що стабільно сплачують за послугу. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Дніпровської міської ради.

«Ми установили технологічну засувку (пломбу, — ред.). Навіть якщо її вирішать зірвати мешканці, тепло не подаватиметься. Також склали й відповідний акт», — повідомив майстер теплової дільниці № 1 КП «Теплоенерго» В’ячеслав Білик.
При цьому, у цьому будинку є декілька квартир, що сплачують щомісячно.

«Ми сплачуємо стабільно й боргів у нас немає. Засмучений, адже моя родина потерпає від злісних неплатників», — нарікає пан Сергій.
У КП “Теплоенерго” пообіцяли розглянути технічну можливість надавати тепло до тих квартир, які постійно оплачують послуги. Але ніяких строків не уточнили.

Загальна заборгованість мешканців Дніпра за тепло складає 1 мільярд 600 мільйонів гривень. На підприємстві закликають укладати договори реструктуризації та гасити борги. В іншому випадку абонентів відключать від тепла.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *