До уваги кам’янчан: мобільний додаток “Повітряна тривога” отримав нові функції

Мобільний додаток “Повітряна тривога” отримав оновлення. В новій версії застосунку з’явиться налаштування гучності сповіщення “Підвищена небезпека”. Додаток сповіщатиме користувачів про наближення ракети або безпілотника до їхнього регіону.

Також застосунок входитиме в режим “підвищеної тривоги”, коли в повітряний простір вашого регіону входить потенційно небезпечний об’єкт. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Україна.

В цьому режимі користувачі додатка отримуватимуть докладнішу інформацію про тип об’єкта, його місцезнаходження та розрахунковий час прибуття. Це допоможе убезпечити ваше життя.

Нові можливості застосунку “Повітряна тривога”

  • застосунок тепер може сповіщати про “підвищену тривогу” в конкретному регіоні;
  • коли в повітряний простір вашого регіону входить потенційно небезпечний об’єкт, застосунок активує режим “підвищеної тривоги”;
  • у режимі “підвищеної тривоги” ви отримуватимете докладнішу інформацію про тип об’єкта, його місцезнаходження та розрахунковий час прибуття.

Щоб користуватися новими можливостями потрібно встановити останню версію застосунку. Далі потрібно налаштувати регіон та дозволити застосунку надсилати вам сповіщення. Варто зазначити, що додаток не потребує жодної реєстрації і не збирає персональні дані.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *