У Кам’янському затримали автовикрадача

На Дніпропетровщині поліцейські затримали двох чоловіків за незаконне заволодіння транспортними засобами. В першому випадку один із підозрюваних викрав автомобіль у Кам’янському, у другому – мототранспорт у Верхньодніпровську.

Повідомлення про викрадення автомобіля «ВАЗ» надійшло до поліції 7 лютого. Як з`ясувалося, тривалий час тому водій залишив свою автівку біля одного з магазинів у м. Кам`янське. Після чого постійно навідувався до місця знаходження автомобіля. Однак, ввечері 7 лютого виявив, що транспортний засіб зник.

Пошуковими заходами оперативники кримінальної поліції відділення поліції № 2 Кам`янського районного управління поліції знайшли викрадену автівку в одному із селищ Криничанської територіальної громади. Також, поліцейські встановили й особу викрадача. Ним виявився 26-річний житель Кам`янського району.

Другий злочин стався 12 лютого близько 21:20 у місті Верхньодніпровськ. Проходячи вулицею зловмисник побачив мототранспорт, який власник залишив біля магазину. Скористався слушним моментом, злодій відкотив двоколісний до нежилого приміщення та заховав його там. Поліцейські відділення поліції № 3 Кам’янського районного управління поліції встановили, що до злочину причетний 26-річний місцевий житель. Також правоохоронці встановили й місце схову викраденого мопеда.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України. 29 лютого за погодженням з прокуратурою фігурантам повідомили про підозру за незаконне заволодіння транспортними засобами.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *