Зі школярами Кам`янського говорили про самооцінку

В рамках Всеукраїнської програми «Ти як?» поліцейські Кам`янського провели для підлітків практичне заняття. Правоохоронці ознайомили школярів з видами самооцінки, роз`яснили, як вона формується та впливає на поведінку та здоров`я людини.

Зустріч відбулася 1 березня в приміщенні цифрового освітнього центру UNICEF. ЇЇ провели інспектора ювенальної превенції спільно з психологом сектору кадрового забезпечення Кам`янського районного управління поліції.

Під час заняття хлопці та дівчата навчилися розвивати комунікативні вміння, реально оцінювати себе і позитивно ставитися до себе та своїх життєвих перспектив.

Окрім цього, ювенальні поліцейські нагадали учням їх права та обов’язки. Роз`яснили школярам про адміністративну та кримінальну відповідальність, яка настає для неповнолітніх та їх батьків за вчинення тих чи інших правопорушень. Також, під час бесіди правоохоронці звернули увагу підлітків на правила поведінки, як у побуті, так і під час навчання.

Під час заходу підлітки активно брали участь в обговоренні та жваво дискутували між собою. Разом з поліцейськими моделювали приклади життєвих ситуації та виказували шляхи їх вирішення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *