У Дніпрі 16-річний жонглер встановив унікальний рекорд України

У неділю, 3 березня, 16-річний жонглер Роман Галішніков встановив рекорд України. До цієї події він ретельно готувався. Протягом однієї хвилини він мав здійснити найбільшу кількість кидків трьома булавами. 

Про це повідомляє Інформатор із місця події.

Підтримати хлопця пришли його батьки Ірина та Андрій. Вони представники творчих професій. Батько — хореограф-балетмейстер, а мати — акторка драматичного театру та кіно. Кажуть, для них не було здивуванням, що Роман обере також виступати на сцені.

За словами матері Ірини, її син змалечку любив крутити обручі. Потім почав кидати м’ячі і захопився булавами. І щоденно протягом декількох років відточує свою майстерність по 2-6 годин на добу. Батьки дуже пишаються своїм сином і впевнені, що їхній син досягне значних успіхів у своїй улюбленій справі.

Складання рекорду проходу в рідній Альма-матер Романа — у Дніпровському художньо-мистецькому коледжі. З другої спроби він становив рекорд. Хлопець протягом однієї хвилини зміг здійснити 206 кидків булавами. Представники Національного реєстру рекордів заявили, що такого рекорду не бачили і він є унікальним.

Рекорд Романа офіційно зареєстрували 3 березня 2024 року в Книгу рекордів України. З 2022 року видавництво книги з українськими рекордами тимчасово призупини. І відновлять після завершення війни. Роман став першим учнем коледжу, який становив рекорд України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *