У Кам’янському пройшли півфінальні матчі Кубку Ліг з футзалу

2 березня на базі СК “Прометей” відбулися півфінальні матчі Кубку Ліг міста Кам’янське.

Про це повідомляє Федерація футболу Кам’янського.

У фіналі Ліги “А” зіграють “Атлетик та “Олімпія-2001” (Аульський водовід). 2 березня відбулися два півфінальні матчі Кубку Ліги “А” між командами “Олімпія-2001” (Аульський водовід) – “Дніпровський кар’єр” та “Атлетик”- “Ліон”. Несподіванки не трапилось. “Олімпія-2001” перемогла свого суперника з рахунком 5:2, а “Атлетик” з таким же рахунком переміг “Ліон”. Обі команди продовжують боротьбу за нагороди у чемпіонаті.

Також відбувся півфінальний матч Кубку Ліги “В” між командами “Самсон”-“Дніпро”. Перед початком матчу право першого удару по м’ячу було надано тренеру ДЮФШ “Надія” Олександру Валентиновичу Рибченко, який працює тренером вже 32 роки. А ще 33 роки він відпрацював на “Камет-Сталі” (тоді Дніпровський металургійний комбінат), який у цей день відзначав 135 річницю з дня заснування. Вболівальники, команди оплесками зустріли ветерана, адже багато його вихованців грали у цей день у залі. На згадку про цей день Олександр Валентинович отримав золоту медаль федерації футболу міста Кам’янське.

Сам матч видався бойовим. Перший тайм завершився внічию 3:3. Всі чекали на такий же результативний другий тайм, але глядачі побачили тільки один забитий м’яч у ворота команди “Дніпро”. “Самсон” перемагає 4:3.

Петриківці в Лізі “В” грали зі “Штурмом”. Протягом усього матчу точилася запекла боротьба. Перший тайм з мінімальним рахунком 2:1 виграла “Петриківка”, але у другому таймі їх вже було не зупинити, результат – впевнена перемога 7:3. Знову найкращу свою гру продемонстрував кращий нападник Ліги Володимир Сорока на його рахунку чотири забитих м’ячів. У фіналі “Петриківка” зіграє з командою “Самсон”.

У Лізі “С” боротьба точилася між командами “ГЕС”- “СК Тайм-2” та “Оріль-Лідер”- “Легіон”. “ГЕС” впевнено переміг свого суперника з рахунком 6:1. А ось дебютанту розіграшу Кубку команді “Оріль-Лідер” прийшлось прикласти максимум зусиль, щоб перемогти і їм це вдалося з рахунком 3:1. “Оріль-Лідер” вперше зіграє у фіналі. У фіналі й команда “ГЕС”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *