Дружба технології та природи: захоплюючий пригодницький мультфільму «Дикий робот» (відео)

Кінокомпанія Universal та студія DreamWorks представили перший трейлер мультиплікаційного фільму «Дикий робот», який одразу ж привернув увагу винахідливою анімацією та емоційними образами. У закордонний прокат картина вийде 20 вересня. В Україні прем”єра очікується 17 жовтня.

“Дикий робот” заснований на однойменному романі письменника та ілюстратора Пітера Брауна. Книга побачила світ у 2016 році. Головний герой літературного першоджерела – робот на ім’я ROZZUM одиниця 7134, також відомий як просто Роз. Він опиняється на вкритому незайманим лісом острові, населеному різними тваринами. Роз адаптується до нових для себе умов після того, як його корабель зазнав аварії.

“Іноді, щоб вижити, нам необхідно вийти за межі того, як ми запрограмовані”, — каже в трейлері жіночий голос за кадром.

У ролику показані зворушливі сцени, в яких Роз по-дружньому взаємодіє з тваринами.

Крім Роз, якого в оригіналі озвучила Лупіта Ніонго, до головних персонажів входять робот Вонтра (Стефані Сюй), лис Фінк (Педро Паскаль), опосум Розохвіст (Кетрін О’Хара), гуска Довгошийка (Білл Найі) і гусеняк Ярк ).

Режисером та сценаристом «Дикого робота» є Кріс Сандерс («Як приручити дракона», «Ліло та Стіч»). Продюсером виступає Дін ДеБлуа, який також працював над «Як приручити дракона».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *