У Кам`янському чоловік викрав колишню

Поліцейські Кам`янського затримали 28-річного зловмисника, який силоміць заштовхав в авто молоду жінку та та пограбував. Таким способом підозрюваний вирішив поновити стосунки з колишнею дівчиною.

6 березня близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення про викрадення людини на лівобережжі міста. Заявник повідомив, що побачив, як зловмисник заштовхав дівчину в автівку і рушив. Правоохоронці вирушили на пошуки порушника і вже за лічені хвилини зупинили автомобіль. В салоні автівки знаходились 21-річна дівчина та 28-річний нападник.

Як з`ясувалося, між підозрюваним і його знайомою на вулиці виник словесний конфлікт. Під час суперечки зловмисник відібрав у потерпілої мобільний телефон, потім силоміць заштовхав її до автомобіля та поїхав.

Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 7 березня йому повідомили про підозру у скоєні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 186(грабіж) та ч.1 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід-тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *