До Кам’янського йде антициклон із дощами та мокрим снігом

У понеділок, 11 березня, Україна перебуває під впливом антициклону на ім’я Klemens. Найближчими днями опадів не буде. Однак, надалі синоптики очікують зниження температури повітря та збільшення опадів у вигляді дощу та мокрого снігу. Різко зміниться погода і в Кам’янському.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на народну синоптикиню Наталку Діденко.

У вівторок, 12 березня, вночі зберігатимуться морози до -3 градусів. Вдень сонячно із проясненням, повітряпрогріється до +6 градусів.

13 та 14 березня, погода значно зміниться – протягом усього дня буде хмарно. Зранку почнеться сніг, який незабаром припиниться. Увечері очікується невеликий дощ. Вдень потеплішає до +5. Вночі 0 градусів.

У п’ятницю, 15 березня, весь день у Кам’янському буде хмарним, денна температура +7 градусів. Зранку почнеться дрібний дощ, який закінчиться лише ближче до вечора. Вночі до +2.

У суботу, 16 березня, дощі припиняться, та протягом дня до самого вечора буде триматися похмура погода, і лише на кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів. Вдень +10, вночі +3.

У неділю, 17 березня, вдень повятря прогріється до +11 градусів, та протягом дня йтиме дрібний дощ. Вночі стовпчик термометра показуватиме +5.

Наступний тиждень розпочнеться із похмурої та дощової погоди. Проте нічних морозів очікувати вже не варто.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *