Моя бабуся вміє готувати ідеальні млинці. Кожен млинець ніби витвір мистецтва, хоч у рекламі показуй. Вони такі гарні з чаєм, а якщо ще й медом присмачити… Коли вам потрібно приготувати налистки з начинкою, обовязково скористайтеся цим рецептом. Млинці готуються легко і виходять дуже міцними. Ідеальні для будь-якої начинки, особливо для згущеного молока або повидла. А ще з них можна приготувати конвертики із твердим сиром, зеленню та грибами. Сир розтане, але точно не витікає.
ІНГРЕДІЄНТИ
4 ст. л. рослинного масла, 4 ст. л. цукру , 2 скл. борошна, 2 скл. молока, 4 яйця, 2 ст. л. крохмалю, 1 скл. окропу ,ванілін, дрібка солі.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Якісно збиті яйця є основою цих міцних млинців. Їх необхідно збивати з цукром, додавши трохи ваніліну та трішки солі. Тепер можна додати молоко, олію та продовжити збивати.
2. Чарівний компонент, який гарантує нам гладкі млинці без жодної дірочки, це крохмаль. Його необхідно додати разом із окропом, потім все слід ретельно перемішати.
3. Борошно додаємо в останню чергу і зовсім потроху, щоб жодної грудочки у наших ідеальних млинцях не було.
4. Тепер прогріваємо сковороду з олією та приступаємо до смаження. Готові млинці можна начинити своєю улюбленою начинкою. Радимо натерти твердий сир, нарізати дрібно варені гриби і додати трішки кропу. Вийде краще за будь-яку піцу!