ІНГРЕДІЄНТИ
4 ст. л. рослинного масла, 4 ст. л. цукру , 2 скл. борошна, 2 скл. молока, 4 яйця, 2 ст. л. крохмалю, 1 скл. окропу ,ванілін, дрібка солі.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Якісно збиті яйця є основою цих міцних млинців. Їх необхідно збивати з цукром, додавши трохи ваніліну та трішки солі. Тепер можна додати молоко, олію та продовжити збивати.
2. Чарівний компонент, який гарантує нам гладкі млинці без жодної дірочки, це крохмаль. Його необхідно додати разом із окропом, потім все слід ретельно перемішати.
3. Борошно додаємо в останню чергу і зовсім потроху, щоб жодної грудочки у наших ідеальних млинцях не було.
4. Тепер прогріваємо сковороду з олією та приступаємо до смаження. Готові млинці можна начинити своєю улюбленою начинкою. Радимо натерти твердий сир, нарізати дрібно варені гриби і додати трішки кропу. Вийде краще за будь-яку піцу!
Про нещасний випадок розповіла Лариса Биданцева, керівник Кам'янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "За ініціативи мешканки нашого міста Олени Рибалко та…
Щороку в Україні у третю суботу квітня відзначається «День довкілля». Цього року ця дата припадає…
Вже третій сервісний центр МВС на Дніпропетровщині надаватиме послуги під час повітряних тривог. У Кам’янському…
“Driving Change” — це програма підтримки батьків/матерів, які самостійно виховують дітей у місті Кам’янське, яка надає…
Про це повідомляє голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. "ГРВІ відступає: епідпоріг у жодній громаді Дніпропетровщини…