ІНГРЕДІЄНТИ
4 ст. л. рослинного масла, 4 ст. л. цукру , 2 скл. борошна, 2 скл. молока, 4 яйця, 2 ст. л. крохмалю, 1 скл. окропу ,ванілін, дрібка солі.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Якісно збиті яйця є основою цих міцних млинців. Їх необхідно збивати з цукром, додавши трохи ваніліну та трішки солі. Тепер можна додати молоко, олію та продовжити збивати.
2. Чарівний компонент, який гарантує нам гладкі млинці без жодної дірочки, це крохмаль. Його необхідно додати разом із окропом, потім все слід ретельно перемішати.
3. Борошно додаємо в останню чергу і зовсім потроху, щоб жодної грудочки у наших ідеальних млинцях не було.
4. Тепер прогріваємо сковороду з олією та приступаємо до смаження. Готові млинці можна начинити своєю улюбленою начинкою. Радимо натерти твердий сир, нарізати дрібно варені гриби і додати трішки кропу. Вийде краще за будь-яку піцу!
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень жінці обвинувачений проведе 5 років за ґратами – вирок суду.…
У Кам'янському з 14 по 17 серпня 2025 року відбудеться літня навчально-тренувальна школа Дніпровського бранчу…
Відомій телеведучій Олені-Христині Лебідь освідчився її коханий, Павло Розенко. Про це він сам розповів за лаштунками концерту «Музична платформа». Ведуча перебуває…
Вранці у вівторок, 5 серпня, у Кривому Розі неподалік Коксохіму біля магазину виявили тіло чоловіка,…
У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання 42-річного чоловіка поліцейські вилучили майже 40 патронів калібру…
Вже завтра, 6 серпня, очікується важливе свято - Яблучний Спас. Як відомо, з нагоди цього…