ІНГРЕДІЄНТИ
4 ст. л. рослинного масла, 4 ст. л. цукру , 2 скл. борошна, 2 скл. молока, 4 яйця, 2 ст. л. крохмалю, 1 скл. окропу ,ванілін, дрібка солі.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Якісно збиті яйця є основою цих міцних млинців. Їх необхідно збивати з цукром, додавши трохи ваніліну та трішки солі. Тепер можна додати молоко, олію та продовжити збивати.
2. Чарівний компонент, який гарантує нам гладкі млинці без жодної дірочки, це крохмаль. Його необхідно додати разом із окропом, потім все слід ретельно перемішати.
3. Борошно додаємо в останню чергу і зовсім потроху, щоб жодної грудочки у наших ідеальних млинцях не було.
4. Тепер прогріваємо сковороду з олією та приступаємо до смаження. Готові млинці можна начинити своєю улюбленою начинкою. Радимо натерти твердий сир, нарізати дрібно варені гриби і додати трішки кропу. Вийде краще за будь-яку піцу!
Правильне зберігання ковбаси вдома може продовжити строк її придатності. Але не всі знають головні правила.…
Керівник Самарівської окружної прокуратури повідомив про підозру 27-річному місцевому мешканцю у порушенні правил безпеки дорожнього…
У світі, де нас постійно закликають бути соціальними, товариськими та «відкритими новим зв'язкам», зізнатися в…
Ворог вдарив по території одного з підрозділів ДТЕК. Постраждала бригада, яка саме знаходилась на об’єкті.…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 19 по 26 листопада 2025 року. Музей…
У вівторок, 18 листопада, у Новопокровській громаді Дніпропетровської області сталася різанина прямо у школі. Там…