Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Вівсяне суфле

Корисний та смачний сніданок вже давно став реальністю. Любителів вівсянки з кожним роком стає все більше, а рецепти з нею оригінальніше. На її основі роблять ароматні пироги та ситні омлети, а ми пропонуємо спробувати унікальне вівсяне суфле.

Страва виходить неймовірно легкою та повітряною. Приємний золотистий колір надає суфле з вівсянкою ще більш апетитного вигляду, так що встояти перед ним немає шансів.

Складові
Молоко 200 мл, Вівсяні пластівці 70 г, Вершкове масло 1 ст. л., Йогурт 50 мл , Цукор 100 г, Яйце 3 шт., Кориця 0,5 ч. л., Сіль 0,25 ч. л.

Приготування
1. У каструлі змішайте молоко та вершкове масло, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Додайте вівсяні пластівці і варіть до всмоктування рідини.

2. Білки відокремлюємо від жовтків. У готову вівсянку додайте йогурт, 60 г цукру, жовтки, корицю і сіль.

3. Беремо 6 невеликих форм і змащуємо їх маслом. Розподіляємо суміш і посипаємо зверху цукром, що залишився.

4. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Запікаємо суфле протягом 12-20 хвилин. Воно має стати повітряним і підрум’янитися.

Сніданок із вівсянки перейшов на новий рівень. І якщо щоранку у вас виникає проблема нагодувати дитя корисною їжею, цей рецепт допоможе. Це суфле з радістю з’їдять діти.

Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині працівник водоканалу помер у колекторній трубі (фото +18)

Трагедія сталася у Криворізькому районі. Про це редакції «Першого Криворізького» стало відомо від пресової служби Криворізького районного…

5 хв. ago

Рецепт дня: Пиріжки “Пухові” з ягодами та фруктами

Немає кращої випічки влітку, ніж пиріжки з вишнею, яблуками та абрикосами. Пишне тісто із сезонною…

35 хв. ago

Кам’янчан закликають здавати кров

До городян звертається Дніпропетровська обласна станція переливання крові м.Кам'янське. "Сьогодні у Кам'янському знову прильоти. Є…

1 годину ago

Наречена Міка Джаггера показала сина від 82-річного музиканта і здивувала його схожістю з батьком

Відомий музикант та соліст гурту The Rolling Stones Мік Джаггер нещодавно відсвяткував своє 82-річчя. У святковий день…

2 години ago

Чи справді шкірки від кавуна можна їсти? Відповідь здивує усіх

Шкірка кавуна - не просто відходи. У багатьох кухнях світу її маринують, тушкують або додають…

2 години ago

Звернення міського голови Кам’янського Андрія Білоусова

Окрім ворогів зовнішніх, маємо, на жаль, і ворогів внутрішніх — тих, хто намагається дестабілізувати ситуацію…

2 години ago