На Дніпропетровщині затримали 23-річного наркозбувача

У Нікополі оперативники кримінальної поліції викрили 23-річного наркозбувача. Злочинні дії чоловіка правоохоронці задокументували одразу після продажу його «товару» одному з місцевих мешканців.

В ході досудового розслідування слідчі встановили, що раніше неодноразово засуджений за низку аналогічних злочинів житель міста, на шлях виправлення не став та продовжив незаконно зберігати й продавати заборонені обігом речовини. Під час подальших слідчих дій у правоохоронці вилучили у підозрюваного вдома 15 паперових згортків з канабісом. Все вилучене направлено на експертне дослідження.

12 березня за погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, встановлюються особи, причетні до постачання психотропних речовин та наркотичних засобів до регіону.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *