Школярка з Кам’янського презентувала своє дослідження у Берліні

7 березня 2024 року відбулася дванадцята щорічна Міжнародна конференція International Conference on Applied Innovations in IT (ICAIIT 2024). Змістовний форум став однією з провідних міжнародних платформ з демонстрації останніх інновацій у галузі техніки та технологій.
Метою цієї конференції є об’єднання дослідників з наукових кіл та промисловості, а також практиків для обміну ідеями, обговорення проблем та пошуку рішень, пов’язаних з аспектами управління інноваціями в ІТ-науці. Конференція проходила у змішаному очно-дистанційному форматі, що дало можливість учасникам з усього світу поділитися своїми розробками й досягненнями.

Ученицю 10-Б класу Комунального закладу “Науковий ліцей імені Анатолія Лигуна” Кам’янської міської ради Гарькаву Софію було запрошено захистити свою статтю з теми “Computational Breakthroughs in Aquatic Taxonomy: The Role of Machine Learning and DNA Barcoding” (Софія захищала роботу англійською мовою).
Цікавий факт: Софія була єдиною школяркою на конференції. Інші спікери – студенти магістратури, аспіранти та навіть професори університетів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *