Білл Скарсгард мститься у похмурому та кривавому хорорі “Ворон” (відео)

Кіностудія Lionsgate заявила, що готує рімейк культового класичного фільму “Ворон” ще у 2008 році, і лише зараз ми отримали перший трейлер цього похмурого супергеройського хорору. З Біллом Скарсгардом та співачкою FKA Twigs у головних ролях перший трейлер фільму натякає на динамічний рімейк серії коміксів Джеймса О’Барра 1989 року, повний жорсткості, крові та екшену.

Денні Х’юстон, Ізабелла Вей, Лаура Бірн, Самі Буаджіла та Джордан Болгер також збираються з’явитися у фільмі, режисером якого є Руперт Сандерс (“Привид у броні”). У синопсисі стрічки вказано:

“Споріднені душі Ерік Дрейвен (Скарсгард) та Шеллі Вебстер (FKA twigs) були жорстоко вбиті, коли їх наздогнали демони її темного минулого. Отримавши шанс врятувати своє справжнє кохання, пожертвувавши собою, Ерік вирушає шукати безжалісну помсту їхнім вбивцям, подорожуючи світами живих і мертвих, щоб виправити все, що пішло не так”.

У трейлері Дрейвен запитує кохану: “Що тобі перше в мені сподобалося”, на що вона відповідає: “Ти виглядав чудово розбитим”. Потім невідомі вбивають дівчину, а голос за кадром пояснює:

“Коли хтось помирає, ворон забирає його душу в країну мертвих. Але іноді трапляється щось таке погане, що душа не може спочити. Поки не виправить усе неправильне”.
Комікс О’Барра став каталізатором початкового фільму “Ворон”, у якому знявся син Брюса Лі Брендон Лі. У фільму вийшло три продовження у 1996, 2000 та 2005 роках. Вони мали різних головних акторів, адже Брендон Лі загинув на знімальному майданчику першого “Ворона” від кульового поранення.

Рімейк має вийти у кінотеатрах уже 7 червня.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *