У Дніпрі спіймали кам’янчанина-“закладчика”

У Дніпрі поліцейські затримали двох підозрюваних, які збували наркотики. Понад 60 «закладок» з наркотичними речовинами правоохоронці вилучили у зловмисників в Амур-Нижньодніпровському та Новокодацькому районах міста.

14 березня працівники Дніпровського районного управління поліції затримали 34-річного містянина біля одного з будинків на вулиці Джузеппе Гарібальді. Чоловік мав при собі розфасовані та підготовлені до збуту згортки із забороненими речовинами.

Того ж дня правоохоронці припинили незаконне розповсюдження наркотиків і в Новокодацькому районі. Для збуту наркотичних речовин на вулиці 34-річний житель м.Камʼянське підготував 25 «закладок» з марихуаною. Місця схову з «товаром» злочинець фотографував на телефон.

Двох чоловіків правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Все вилучене направлено на експертне дослідження.

Слідчі повідомили про підозру фігурантам у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.307 (незаконне придбання, зберігання особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *