Поліцейські Дніпропетровщини затримали чоловіка на збуті боєприпасів

37-річного торговця затримали біля одного з поштових відділень на території Одеської області, коли він намагався відправити чергову партію боєприпасів до Нікополя.

Злочинну діяльність мешканця Одеської області задокументували поліцейські карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області спільно зі слідчими Нікопольського районного управління поліції. Поліцейські з’ясували, що чоловік розмістив в мережі Інтернет оголошення про продаж патронів та здійснив декілька відправлень у кількості від 100 до 300 патронів, за які отримав майже 40 тис. гривень. Загалом фігурант продав близько 1500 патронів калібру 9 мм.

13 березня чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. За місцем його мешкання відбувся санкціонований обшук, за підсумком якого поліцейські вилучили патрони та порох. Все вилучене направлено на експертне дослідження. Тривають слідчі дії.

Слідчими Нікопольського РУП зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 (придбання та зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу, з метою збуту). Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *