У Кам’янському пішов з життя відомий лікар

Про це повідомил в адміністрації лікарні №7.

“Адміністрація та профспілкова організація міської лікарні швидкої медичної допомоги в глибокій жалобі з приводу непоправної втрати шанованої та поважної людини, «Заслуженого лікаря України», колишнього завідувача офтальмологічного відділення –  Леванідова Євгена Єфремовича. Його внесок у медицину залишиться назавжди на золотих скрижалях історії нашого міста.

Він пройшов земний шлях з добром у серці до людей та з любов’ю до своєї справи, майже 50 років Євген Єфремович  рятував зір наших громадян, був засновником та багаторічним очільником міської офтальмологічної служби, виховав не одне покоління лікарів-офтальмологів.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце такої людини, яка була для нас прикладом безмежної відданості професії, мудрості та життєлюбства. У цей траурний день висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким, усім, хто знав і любивЛеванідова Євгена Єфремовича. Пам’ять про цю світлу і життєрадісну людину збережеться в наших серцях, а його ім’я – в історії нашої лікарні.

Хай Господь Бог дасть родині сил і терпіння пережити цей тяжкий період, а світла пам’ять про дорогу людину назавжди залишиться у спогадах та серцях.

Вічна пам’ять та Царство Небесне!” – йдеться у повідомленні.

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *