Метал-гурт Within Temptation зняв новий кліп у Києві

Про це повідомляє гурт у Twitter.

Режисером кліпу ставв Інді Хаїт, відомий роботами Massandra і “Черкащина” для Latexfauna та “Вотсап” і “На самоті” для Dorofeeva.

За словами гурту, A Fool’s Parade “висвітлює такі теми, як засудження брехні, удавання Росії щодо війни, її злочинів та намірів”. На фото, зроблених Kirai Gigs, Шарон та Alex стоять серед зруйнованої будівлі.

Серед локацій:

  • Жовтневий Палац,
  • селище Макарів,
  • село Калинівка,
  • Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського,
  • КПІ ім. Ігоря Сікорського,
  • монумент Батьківщина-Мати.
Within Temptation зняли кліп у Києві
Шарон ден Адель під час знімання кліпу на пісню A Fool’s Parade. Фото — Kirai Gigs

“Це було б неправильно знімати відео на пісню про Україну десь у мене на Батьківщині, де безпечно і безтурботно. Я знала і з самого початку розуміла, що мала приїхати сюди, мала побачити все на власні очі і показати у нашому відео Київ, яким він є зараз. Для нас це важливо, і для людей тут це також важливо. Мені також дуже радісно, що стільки людей, наших прихильників, відгукнулося взяти участь у зйомках, це була дуже тепла зустріч. Сподіваюся, вони не зненавиділи мене після зйомок, оскільки сцену знімали безпосередньо в болоті”, — коментує Шерон.

У пресслужбі зазначають, що Шерон провела в Києві три повноцінні дні та разом з командою Всеукраїнської Асоціації Музичних подій відвідала “найважливіші та найсимволічніші місця Києва”.

Within Temptation зняли кліп у Києві
Alex Yarmak під час знімання кліпу на пісню A Fool’s Parade. Фото — Kirai Gigs

Враженнями від поїздки гурт також поділився у соцмережах: “Ми дуже вдячні за цей досвід, теплий прийом та всіх людей, які взяли в цьому участь. Ви дивовижні та надихаєте нас! Ми ніколи не забудемо цю подорож”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *