У Дніпрі відкрили Центр рекрутингу української армії

На лівому березі Дніпра відкрили Центр рекрутингу української армії. Розташували його у прозорому офісі «Я – Ветеран». Це простір, в якому можна дізнатися про вакансії у війську. За бажання обрати підходящу для себе. 

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Третій в Україні та перший в області. На лівому березі Дніпра відкрили Центр рекрутингу української армії. Простір, у якому не видають повістки. А відповідають на питання про вакансії у Силах оборони», – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак.

На відвідувачів у Центрі чекають рекрутери. Вони – цивільні. Розкажуть, в яких підрозділах є вакантні посади. Пояснять й переваги служби за призовом та контрактом.

«Рекрутинг про добровільний вибір людини та відповідальність. Коли вона приходить і каже, що хоче захищати Батьківщину. Тут головне – бажання знайти своє місце в армії. Щоб враховані були досвід і фах. На відміну від територіальних центрів комплектування наші центри – це цивільне середовище», – додав уповноважений представник Міноборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Вакансії у війську різні. На передових позиціях затребувані не тільки бойові одиниці, а й кухарі, автомайстри, водії, зв’язківці.

Цей проєкт – ініціатива Міноборони. На Дніпропетровщині таких просторів буде 8 – у кожному районі області.

Звернутися до Центру рекрутингу української армії у Дніпрі можна особисто або телефоном (066) 073 34 78.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *