На Дніпропетровщині молодик ошукав літню жінку

Дізнавачі Нікопольщини скерували до суду обвинувальний акт відносно 22-річного шахрая, який ошукав літню жінку. Молодик, отримавши доступ до банківської картки потерпілої, декілька місяців поспіль знімав кошти довірливої пенсіонерки.

25 січня до Нікопольського районного управління поліції звернулась літня жінка та повідомила, що з її пенсійного рахунку зникають гроші. В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 72-річна мешканка Нікополя в жовтні минулого року попросила знайомого відновити її втрачену картку, на яку надходила пенсія.

Фігурант, отримавши доступ до персональних даних бабусі, використовуючи мобільний додаток, протягом трьох місяців відправляв гроші на свій розрахунковий рахунок.

Дізнавачі за погодженням з прокурором Нікопольської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 21 березня обвинувальний акт відносно підозрюваного скеровано до суду.

Поліція звертається до громадян – не передавайте свої персональні дані, реквізити, CVV-коди та строк дії банківських карток стороннім особам! Аферисти використовують будь-які можливості для доступу до ваших рахунків та грошей.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *