Рецепт дня: Салат з куркою та перцем

Ніжна відварена курочка та соковитий болгарський перець – чудове поєднання. Закуска з цими інгредієнтами вражає своїм чудовим смаком. Саме тому такий простий, але в той же час шалено апетитний салат з куркою та перцем по-єврейськи має стати частиною вашої кулінарної колекції.

Для надання цій закусці пікантності додайте до неї мариновану червону цибулю. З таким додатковим інгредієнтом страва вийде просто ульотною. Відірватися від неї буде неможливо. Рекомендуємо відварити куряче філе заздалегідь і залишити його до охолодження в бульйоні. Тоді м’ясо буде надзвичайно соковитим. Ну а якщо ви зварите його з додаванням лаврового листа та чорного запашного перцю, філе вийде ще й максимально ароматним.

Складові
Куряче філе 500 г, Болгарський перець 500 г, Цибуля 2 шт., Майонез 4 ст. л., Вода 4 ст. л., Яблучний оцет 2 ст. л., Цукор 1 ч. л., Сіль 1 ч. л., Кріп за смаком.

Приготування
1. Маринуємо червону цибулю. Очищаємо її від лушпиння. Нарізаємо тонкими півкільцями. Переходимо до приготування маринаду.

2. У невелику миску вливаємо воду та яблучний оцет. Всипаємо сіль та цукор. Добре все перемішуємо. В отриманий маринад викладаємо червону цибулю. Залишаємо овоч при кімнатній температурі на 20 хвилин. За цей час двічі перемішуємо його для рівномірного маринування.

3. Відварюємо куряче філе у підсоленій воді до готовності. Даємо йому повністю охолонути. Потім поділяємо м’ясо на волокна. Промиваємо під проточною водою кріп. Дрібно його нарізаємо.

4. Ретельно промиваємо болгарський перець. Обсушуємо його, використовуючи паперовий рушник. Видаляємо насіння. Нарізаємо солодкий перець соломкою.
5. У великий салатник викладаємо курку. Всипаємо до неї болгарський перець та кріп. Віджимаємо червону цибулю від маринаду та соку. Додаємо її до з’єднаних інгредієнтів.
6. Заправляємо салат майонезом. Всипаємо чорний мелений перець за смаком. Акуратно перемішуємо усі інгредієнти. Приголомшлива закуска готова!

Можете ще досолити салат на свій смак. Однак це може бути зайвим. Адже солі від маринованої цибулі та майонезу цілком достатньо.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *