Найзатишніші знаки Зодіаку, з якими тепло

Добірка буде про затишні, домашні, теплі знаки Зодіаку, інформує Ukr.Media.

Вони люблять стабільність, не особливо люблять поспіх і метушню. Хтось скаже, що з ними нудно. Що ж… може, так воно і є.

Обґрунтовані Тельці

Спеціально почали з Тельців, тому що вони такі люди, які не люблять робити щось у півсили. Зазвичай вони або роблять щось добре, або не роблять зовсім. І якщо роблять, то роблять від і до.

За великим рахунком Тельці — великі власники. При цьому вони часто бувають справді добрими господарями.

У них не течуть крани в будинку, тому що Телець вчасно побачив(ла), що цим треба зайнятися. З ними затишно, комфортно, надійно, навіть не дивлячись на те, що часом у Тельців буває важкий характер.

Але який би важкий характер у представника цього знака не був, вони не кидають своїх. А те, що бувають нестерпні… Ну всі ми люди, у всіх є свої недоліки.

Затишні Раки

Ця добірка була б не повною без Раків. Ось уже хто безумовний лідер у ній, так це вони. Найзатишніші, найтепліші люди зазвичай це саме Раки. Хоча звичайно винятки є скрізь, але не будемо про них.

Затишний будинок, близькі які зібралися ввечері на посиденьки, де немає зайвих. Що може бути краще? І Раки знають це, як ніхто інший.

А чи є кровні чи якісь інші узи серед цих людей чи їх немає, справа десята. Головне, щоб це були близькі решта просто не важливо.

Хоча, звичайно, у близьке коло до Раку потрапити важко. Хто б що не казав, та тільки Раки дуже швидко знаються на тих, хто перед ними. Так само як і в тому, наскільки близько можна підпустити до себе людину.

Домашні Діви

Діви народ зазвичай домашній. У них у крові поняття зграї або сім’ї тут як вийде. Хоча при цьому Дівам так само властиво бути одинаками.

Якими б моторошними монстроїдами, або навпаки бездушними і безсердечними з боку не здавалися Діви, вони дуже швидко змінюються поряд з тими, кого вважають своїми або там де їхній будинок.

Поняття будинку, а тим більше особистого простору для Дів святе. І якщо вони туди когось допускають, це все одно що дозвіл від кішки почухати пухнастий живіт. Вищий ступінь довіри.

Потрапити до цього кола довіри до Діви, іноді навіть важче ніж до Раку. Раки просто не мають такої підозрілості, і багатошарової системи захисту. Вони довіряють своїм почуттям без додаткових перевірок. А ось Діви ні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *