У Кам’янському відбувся чемпіонат області з греко-римської боротьби

22 та 23 березня на базі ДЮСШ №1 відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з греко-римської боротьби U 17 під гаслом “Пам’ятаємо! Перемагаємо!”.

Змагання зібрали 70 спортсменів з Кривого Рогу, Верхньодніпровська, Вільногірська, Васильківки, Дніпра та Кам’янського. Змагання пройшли за підтримки ГО “Бджола” та міського голови Андрія Білоусова.

Наше місто представляли близько 20 вихованців ДЮСШ№1 та ДЮСШ№3, де активно розвивається греко-римська боротьба.

Привітати учасників завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, президент міської федерації греко-римської та вільної боротьби Олександр Сплодитель, майстер спорту, ветеран греко-римської боротьби Іван Вишницький, представники ГО “Бджола” Тетяна Агаркова, Ірина Гончарук і Наталія Бондаренко, директор ДЮСШ№1 Микита Івашина та директор ДЮСШ№3 Микола Маймур.

– Дуже приємно, що нам випала честь приймати чемпіонат області, – зазначив А.Івашина. – Кам’янчани дуже люблять боротьбу, цей вид спорту розвивається у нашому місті понад 70 років. За цей час випустилося безліч видатних спортсменів. Один з них сьогодні серед нас – це майстер спорту Іван Вишницький. Ще за радянські часи він здобув звання майстра спорту і з того часу плідно розвиває греко-римську боротьбу у нашому місті та працює з дітьми. Усього в нашому місті на постійній основі тренується більше 300 спортсменів та працює 6 тренерів греко-римської боротьби. За дорученням міського голови, який підтримує розвиток цього виду спорту, вітаю всіх спортсменів та бажаю перемоги. Перемоги, як в спорті, так і нашій Україні. Ми безмежно вдячні тим, хто сьогодні боронить нашу країну та виборює нашу Незалежність. Слава Україні!
Як розповів Олександр Сплодитель, ці змагання були відбірковими до чемпіонату України, який пройде 5-7 квітня в Тернополі. Він також наголосив, що в місті активно розвивається греко-римська боротьба.

– У Кам’янському дуже потужна тренувальна база, – сказав О.Сплодитель. – Приклад тому, що наш спортсмен Іван Стефанський на минулому тижні став переможцем на чемпіонаті України в Дніпрі. В нас є гарні тренери та хороший потенціал. Радий, що ми можемо займатися цим видом спорту та розвивати його.
Серед учасників були потужні спортсмени Михайло Руденко, який змагався у ваговій категорії 71 кг та посів друге місце, а також Іван Бринюк, який здобув перемогу у ваговій категорії 92 кг.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *