У Дніпрі на залізничному вокзалі сталася смертельна бійка (відео)

У середу, 27 березня, у Дніпрі на залізничному вокзалі сталася бійка між двома чоловіками. Подія відбувалась близько опівночі на центральному вході. Внаслідок удару один з учасників конфлікту помер на місці.  

Інцидент зафіксували камери відеоспостереження. Про це Інформатор повідомляє із посиланням на Ситуаційний центр Дніпра.

Судячи з відео, о 23:55 один чоловік спустився по сходах. Інший наздогнав його та вдарив. Після чого учасник конфлікту впав на землю та більше не підіймався. Лікарі констатували смерть.

Пізніше стало відомо, що поліцейські затримали чоловіка за підозрою у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень перехожому.
Як виявилося, під час раптово виниклої словесної перепалки нападник вдарив потерпілого по обличчю, після чого постраждалий впав на тротуар.
Поліцейські відділення поліції №12 Дніпровського районного управління поліції затримали зловмисника одразу після скоєння злочину. Ним виявився 34-річний раніше судимий мешканець сусідньої області.
Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
27 березня чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до 10 років. Досудове розслідування триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *