У Кам’янському відкрився центр допомоги ВПО “Я — Маріуполь”

Мережа підтримки “Я — Маріуполь” розширюється! Тепер у місті Кам’янське маріупольці також зможуть отримати підтримку та турботу.

У центрі надаватимуть юридичну, медичну, психологічну та гуманітарну підтримку. Діятиме дитяча кімната. Допомагатимуть з працевлаштуванням. Наразі тут вже зареєстровано 2900 маріупольців.

Оцінити новий центр та поспілкуватися з маріупольцями прийшли мер Маріуполя Вадим Бойченко, секретар Кам’янської міської ради Наталія Ктітарова та директор з персоналу “Камет — Сталі” Іван Голтвенко.

“Ми чуємо запити маріупольців та робимо все, щоб їх вирішити. Наша мета — зробити центр осередком гуртування маріупольської громади та допомоги в інтеграції у нових містах. Ми не збираємося на цьому зупинятися. Розглядаємо зараз можливість відкриття центрів у Полтаві, Житомирі та місті Кременчук. У Вінниці — побутовий центр. А також — відкрити чотири медичні хаби”, – мер Вадим Бойченко.

Центр підтримки знаходиться на проспекті Свободи, 15.

26 центрів “Я — Маріуполь” у 18 містах України. А саме: 18 центрів підтримки, 6 побутових та 2 оздоровчих. У них отримують допомогу 61 тисяча маріупольців.

У Кам'янському відкрився 26 центр допомоги ВПО "Я — Маріуполь" (фото)

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *