Categories: Це цікаво

Тіна Кароль в оригінальному бюстьє та з бігуді викликала фурор у мережі

39-річна Тіна Кароль поділилася з шанувальниками новими атмосферними фотографіями. Мережа захопилася, побачивши співачку в незвичайному вбранні.

Популярна українська співачка Тіна Кароль взяла участь у новій фотосесії. Після цього вона вирішила показати численній армії шанувальників нові знімки, для яких вона приміряла спокусливий образ.

“Прив`язаність – це кайдани розуму. Душа вільна, як вітер. Але відповідальні за тих, кого приручили. А що ти думаєш”, – підписала кадри виконавиця.

Для зйомки Тіна одягла ефектний образ. Вбрання складається з білого бюстьє з оригінальними подвійними лямками та білої шовкової спідниці максі з пікантним розрізом.

Кароль зробила ніжний макіяж у світлих тонах та цікаву “зачіску” – волосся співачки накручене на великі бігуді.

Фотографії захопили шанувальників Тіни. Власні емоції вони висловили у коментарях, де називають артистку чарівною та дуже гарною жінкою. А дехто навіть порівняв її з Мерилін Монро.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

“Неймовірної краси жінка”, “Ні, ну це незаконно бути такою красивою”, Такі ніжні фотографії вийшли”, “Ну ви нас просто зводите з розуму”, “Ви схожі тут на Мерилін Монро”, – пишуть у Мережі.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському в Ліцеї інформаційних технологій відбулося відкриття меморіальної дошки (відео)

Сьогодні, 9 травня, в Ліцеї інформаційних технологій відбулося відкриття меморіальної дошки на честь загиблого захисника…

6 хв. ago

Містичний трилер “Таро” у кіно вже сьогодні (відео)

Нещодавно компанія Sony Pictures Entertainment випустила перший трейлер свого нового фільму жахів "Таро". За сюжетом…

14 хв. ago

Молодь Кам’янського запрошують на форум «Волонтерство інформоване про травму»

16-17 травня у Кам’янському відбудеться форум «Волонтерство інформоване про травму». Організатором форуму є управління молоді…

45 хв. ago

У Кам’янському на поминальні дні здійснюватиметься офіційна торгівля солодощами та квітами: адреси

До уваги жителів Кам’янської міської територіальної громади! З метою максимального задоволення потреб мешканців міста у…

1 годину ago

На Дніпропетровщині чоловік обікрав школу

Криворізькі правоохоронці затримали зловмисника. Підозрюваний зайшов до школи, де наразі тривають ремонтні роботи, та викрав 260…

1 годину ago

Рецепт дня: Курячий рулет з брокколі

Мало хто любить броколі, і це тільки тому, що не знає, в якій страві її…

2 години ago