Леонардо Ді Капріо одружується з Вітторією Черетті

У Голлівуді планується ще одне гучне весілля. Принаймні, про це швидко ширяться чутки. Під вінець готуються піти солодкі голубки Вітторія Черетті й Леонардо Ді Капріо. Пара разом з літа 2023 року. Саме тоді їх помітили за поцілунком у клубі на Ібіці. І, схоже, між ними все серйозно.

Днями зірку подіумі і знаменитого серцеїда помітили за обідом у мексиканському кафе Yuca’s у Лос-Анджелесі. І вся увага світової преси прикута до лівої руки Вітторії, на якій помістилася солідна діамантова каблучка. Прикрасу, до слова, модель не ховала від фотографів на вулиці.

Чи дійсно Лео освідчився 25-річній італійській крихітці – не відомо. Утім, до цього моменту Черетті не носила обручку.

До речі, всупереч тому, що 49-річний голлівудський актор полюбляє міняти дівчат зі швидкістю світла, він ніколи не заперечував, що мріє про весілля й родину. Тому цілком імовірно, що настав час Х, і Ді Капріо таки наважився позбутися статусу бажаного зіркового холостяка.

У мережі вже кепкують, що Черетті зірвала куш, бо Лео ніколи не зустрічався з дівчатами старшими за 25 років. А Вітторії цього року виповниться 26. Тому we are so excited.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *