У мешканців Дніпропетровщини виявили наркотики та боєприпаси

Під час обшуку поліція Синельниківщини виявила у двох містян наркотики та боєприпаси. У сараї, на території домоволодіння зловмисниці, поліцейські вилучили майже два кілограми канабісу. Вдома у чоловіка – дерев’яний ящик з гранатами та набоями.

Санкціонований судом обшук правоохоронці відділення поліції № 4 Синельниківського районного управління поліції провели 16 березня у с. Самарське Синельниківського району. Вилучені наркотичні рослини правоохоронці направили на експертизу.

На підставі зібраних доказів, слідчим під процесуальним керівництвом Першотравенської окружної прокуратури жінці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

21 березня правоохоронці відділення поліції № 1 Синельниківського районного управління поліції провели обшук у будинку, розташованому у с. Журавлинка Синельниківського району. Під час слідчих заходів поліцейські виявили дерев’яний ящик. В ньому знаходились гранати різного типу з запалами та 450 набоїв.

Вилучені боєприпаси правоохоронці направили на проведення експертизи.

Слідчим під процесуальним керівництвом Синельниківської окружної прокуратури чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *