Зірки українського кіно і театру покажуть в Кам’янському нову комедію

13 квітня  у Кам’янському на Новій сцені театру ім. Лесі Українки висадиться справжній «зірковий десант».

Цього вечора популярні українські актори театру і кіно покажуть кам’янчанам нову неймовірну смішну комедію «Гранд Прем’єра або Зіркові Пристрасті», прем’єра якої відбулася в Києві наприкінці березня. Тобто мешканці нашого міста та його гості стануть одними з перших глядачів в Україні, які побачать цю феєричну виставу, повідомляє ktoday.com.ua.

Цю виставу вже називають однією з найцікавіших прем’єр сезону.  Вона поставлена за мотивами твору британця Майкла Фрейна “Шум за сценою”, комедії, що сьогодні викликає захват як європейських  глядачів, так і відвідувачів театрів на Бродвеї. Це комедія дозволяє заглянути за лаштунки театру і побачити як живуть і працюють актори, яких обожнює публіка. Це вистава про життя, гумор та любовні інтриги.

За сюжети група акторів із Лондона репетирує виставу, аби невдовзі вирушити в турне провінційними містечками Британії. Кожен з них доклав багато зусиль для реалізації цього проєкту і тепер сподівається на майбутній успіх. І все дійсно могло б бути добре, але є одне «але»…  Але митці настільки емоційні, що просто не в змозі втримати за кулісами особисті взаємини, котрі бурхливим потоком накривають і вщент руйнують і без того «крихку» виставу. Ситуація у трупі доходить  до повного комічного абсурду. Вже важко зрозуміти: хто кого любить, хто навіщо любить і що з цього вийде? Глядачам залишається тільки здогадуватись, хто з героїв цієї комедії виграє, а хто програє? І чи вдасться їм врятувати свою виставу.

 Цього вечора на сцені для вас гратимуть:

Арам Арзуманян – актор театру та кіно, зірка серіалу “Скажене весілля”
Валентин Томусяк – актор театру та кіно, зірка серіалу “Нічого не трапляється двічі”
Віра Кобзар – актриса театру та кіно, зірка серіалів “Родичі”, “Скажене весілля” та вистав “Вірні дружини”, “Сильні слабкі жінки”
Григорій Бакланов – актор театру та кіно, серіал “Спіймати Кайдаша”, актор Київського академічного театру на Печерську
Ігор Рубашкін – заслужений артист України, актор Київського академічного театру на Печерську
Ксенія Вертинська – актриса театру та кіно, зірка серіалу “Сидоренки і Сидоренки”, зірка вистав “Сильні слабкі жінки”, “Дівич-вечір”, “Вірні дружини»,
Олександр Ганноченко – народний артист України, актор театру та кіно, актор Київського національного академічного драматичного театру ім. Лесі Українки
Оля Атанасова – актриса театру та кіно, зірка серіалу “Дві матері”
Світлана Золотько – народна артистка України, зірка вистав “Серцеїдки” та “Перших вісім побачень”, актриса Київського академічного театру на Лівому березі Дніпра.
Нагадаємо, що подивитись виставу “Гранд Прем’єра або Зіркові Пристрасті”можна буде  13 квітня  о 18.00  на Новій сцені театру ім.. Лесі Українки за адресою: вул.. М. Лисенка, 24.

Замовити квитки та отримати довідки можна за тел.: (068) 680 74 30, (067) 638-14-09.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *