П’ять нових серіалів квітня (відео)

Чорна комедія про в’єтнамського шпигуна, історія Бенджаміна Франкліна з Майклом Дугласом у головній ролі та драма про приватного детектива — такі серіали з’являться на стримінгових платформах у квітні.

Sugar

Прем’єра: 5 квітня
Платформа: Apple TV+

Це 8-серійна драма про приватного детектива, який розслідує зникнення улюбленої онуки голлівудського продюсера. Поки головний герой виконує завдання, він також бореться з особистими демонами. Приватного детектива зіграв Колін Фаррелл.

Franklin

Прем’єра: 12 квітня
Платформа: Apple TV+

Цей серіал — про одну з найбільших авантюр у житті Бенджаміна Франкліна. Під час Американської революції він вирушає в секретну та успішну дипломатичну місію до Франції, щоб захистити незалежність США. Виконавчим продюсером та головним актором Franklin став Майкл Дуглас.

Fallout

Прем’єра: 12 квітня
Платформа: Amazon Prime

Це альтернативна історія про життя людей після ядерної війни. У постапокаліптичному світі вони мешкають в підземних бункерах, щоб захиститися від радіації, мутантів та бандитів. Одного дня молода жінка покидає своє сховище, щоб вирушити в небезпечну подорож пустелею Лос-Анджелесу.

The Sympathizer

Прем’єра: 14 квітня
Платформа: HBO

Наприкінці війни у В’єтнамі шпигун тікає до США, щоб почати нове життя. Проте він оселяється в спільноті біженців з Південного В’єтнаму — продовжує стежити за ними, збирає розвідувальні дані та доповідає про все В’єтконгу.  Історична драма з елементами чорної комедії створена на основі однойменної книжки, за яку Вʼєт Тан Нґуен здобув Пулітцерівську премію.

The Veil

Прем’єра: 30 квітня
Платформа: Hulu

Дві жінки втягнуті в небезпечну гру правди та обману — Імоджен Слейтер зберігає таємницю, натомість Аділа повинна її викрити. Головні героїні подорожують зі Стамбула до Парижа та Лондона — напруга між ними зростає, а за лаштунками працюють ЦРУ та французька розвідка DGSE.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *