Приготувати їх не складніше, ніж посмажити оладки. Але у випадку з паличками вам вдасться здивувати сім’ю! Палички можна не лише смажити, а й запікати, якщо хочете звести до мінімуму використання олії. Викладіть вироби на застелене пергаментом деко на невеликій відстані один від одного. Готуйте в духовці за 180 градусів близько 15 хвилин: орієнтуйтеся на золотистий колір.
І маленький лайфхак для дбайливих господинь: нарізані та заморожені сирні палички можна зберігати у морозильній камері до місяця. Зручно заготовити, а потім швидко з нагоди посмажити.
складові
Кефір 250 мл, Сіль1,5 ч. л., Цукор1 ч. л., Яйце 2 шт., Твердий сир 100 г, Петрушка 10 г, Пшеничне борошно 450 г, Розпушувач 10 г.
Приготування
1. У глибокій мисці збийте кефір із яйцями. Додайте сіль та цукор, ще раз перемішайте. Натріть сир на тертці з великими отворами та додайте до рідкої суміші. Додайте петрушку і ще раз перемішайте.
2. Змішайте борошно з розпушувачем і додайте в миску. Замісіть м’яке тісто. Викладіть тісто на підпилену мукою поверхню і ретельно обомніть. Після цього розкотіть тісто в пласт завтовшки до 1 см.
3. За допомогою ножа для піци або звичайним ножем розріжте шар на смужки однакової ширини.
4. У широкій сковороді розігрійте достатню кількість олії. Обсмажте палички в гарячій олії з обох боків.
Готові палички викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб увібрала зайву олію.
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі на Дніпропетровщині підрозділи ПвК "Схід" знищили 6…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Зустрічаємо новий день без надзвичайних…
У Кам'янському оголосили переможців "Бюджет участі. МІСТО" та "Бюджет участі. ДІТИ" 2025 року. Координаційна рада…
У Дніпрі продовжують знаходити боєприпаси та інші небезпечні предмети. Так, у п'ятницю, 18 квітня, у…
У Дніпрі на місці, де раніше стояв пам'ятник російському вченому Михайлу Ломоносову, досі не демонтували…
17 квітня у Музеї історії міста Кам'янське відбулося відкриття першої персональної виставки живопису Анастасії Сокол…