Приготувати їх не складніше, ніж посмажити оладки. Але у випадку з паличками вам вдасться здивувати сім’ю! Палички можна не лише смажити, а й запікати, якщо хочете звести до мінімуму використання олії. Викладіть вироби на застелене пергаментом деко на невеликій відстані один від одного. Готуйте в духовці за 180 градусів близько 15 хвилин: орієнтуйтеся на золотистий колір.
І маленький лайфхак для дбайливих господинь: нарізані та заморожені сирні палички можна зберігати у морозильній камері до місяця. Зручно заготовити, а потім швидко з нагоди посмажити.
складові
Кефір 250 мл, Сіль1,5 ч. л., Цукор1 ч. л., Яйце 2 шт., Твердий сир 100 г, Петрушка 10 г, Пшеничне борошно 450 г, Розпушувач 10 г.
Приготування
1. У глибокій мисці збийте кефір із яйцями. Додайте сіль та цукор, ще раз перемішайте. Натріть сир на тертці з великими отворами та додайте до рідкої суміші. Додайте петрушку і ще раз перемішайте.
2. Змішайте борошно з розпушувачем і додайте в миску. Замісіть м’яке тісто. Викладіть тісто на підпилену мукою поверхню і ретельно обомніть. Після цього розкотіть тісто в пласт завтовшки до 1 см.
3. За допомогою ножа для піци або звичайним ножем розріжте шар на смужки однакової ширини.
4. У широкій сковороді розігрійте достатню кількість олії. Обсмажте палички в гарячій олії з обох боків.
Готові палички викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб увібрала зайву олію.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…