У кімнаті були жінка з дитиною: у Дніпрі чоловік кинув на підвіконня гранату

Поліцейські Дніпра затримали чоловіка, який залишив на підвіконні квартири гранату у зведеному стані. Коли пролунав вибух, у кімнаті перебувала жінка з маленькою дитиною. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, лише було пошкоджено вікно у квартирі.

Злочин стався на початку січня у Новокодацькому районі міста Дніпра. Вибухотехніки вилучили з місця події уламки гранати Ф-1. Слідчо-оперативна група задокументували злочин. В ході слідчих заходів з’ясувалося, що до злочину причетний 36-річний чоловік, який мав давні образи та вирішив помститися.

28 березня слідчі та оперативники кримінальної поліції відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції провели обшук у домоволодінні фігуранта та вилучили  гранату РГД-5, запал до неї, мобільний телефон та сім картки.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)  та  ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *