Про це повідомили аналітики проєкту EastFruit.
Станом на 27 березня морква з місцевих господарств надходила у продаж по 6-10 грн/кг, що в середньому на 15% дешевше, ніж тижнем раніше.
Аналітики пояснили, що знижувальний ціновий тренд у даному сегменті виробники пов’язують зі збільшенням пропозиції моркви на ринку, оскільки ті господарства, які раніше утримувалися від продажів, наразі активно розпродають наявні обсяги.
“Водночас досить високою залишається пропозиція некондиційних коренеплодів, що також чинить тиск на ціни на якісну продукцію”, – йдеться у повідомленні.
Наразі в Україні ціна на моркву в середньому на 75% нижче, ніж наприкінці березня минулого року. Якщо найближчим часом ситуація на ринку не зміниться, вони будуть готові знижувати ціни на ці коренеплоди й далі з метою збільшення темпів збуту.
Про успіхи спортсменів розповів в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Перші нагороди представників Дніпропетровщини на Дефлімпійських…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…
У суботу, 15 листопада, у Дніпрі на перехресті вулиць Зразкової та Старочумацької сталася масштабна автокатастрофа…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Вночі безпілотниками агресор вдарив по Юріївській громаді…
23–26 жовтня в Одесі відбувся XI International Festival-Competition of Arts «MUSICAL UNIVERSE», організований громадською організацією…
КП КМР «Транспорт» повідомляє: До уваги пасажирів, що користуються трамвайним маршрутом №4. Сьогодні, 17 листопада,…