Про це повідомили аналітики проєкту EastFruit.
Станом на 27 березня морква з місцевих господарств надходила у продаж по 6-10 грн/кг, що в середньому на 15% дешевше, ніж тижнем раніше.
Аналітики пояснили, що знижувальний ціновий тренд у даному сегменті виробники пов’язують зі збільшенням пропозиції моркви на ринку, оскільки ті господарства, які раніше утримувалися від продажів, наразі активно розпродають наявні обсяги.
“Водночас досить високою залишається пропозиція некондиційних коренеплодів, що також чинить тиск на ціни на якісну продукцію”, – йдеться у повідомленні.
Наразі в Україні ціна на моркву в середньому на 75% нижче, ніж наприкінці березня минулого року. Якщо найближчим часом ситуація на ринку не зміниться, вони будуть готові знижувати ціни на ці коренеплоди й далі з метою збільшення темпів збуту.
15 років позбавлення волі за умисне вбивство двох людей – на Дніпропетровщині суд виніс вирок…
Днями у місті завершилась перевірка підготовки закладів освіти до нового навчального року. Про це повідомила…
21 серпня, до Дня незалежності України, у широкий прокат вийде пригодницький історичний екшн "Троє". Представлено фінальний трейлер…
З нагоди Всесвітнього дня безпритульних тварин активісти ГО «Бджола» завітали до міського притулку, аби підтримати…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру 34-річній жінці за крадіжку грошей з картки містянина. Підозрювана незаконно…
Громадська організація «Бджола» провела благодійний футбольний марафон «Герої в серці — м’яч у грі», який…