Про це повідомили аналітики проєкту EastFruit.
Станом на 27 березня морква з місцевих господарств надходила у продаж по 6-10 грн/кг, що в середньому на 15% дешевше, ніж тижнем раніше.
Аналітики пояснили, що знижувальний ціновий тренд у даному сегменті виробники пов’язують зі збільшенням пропозиції моркви на ринку, оскільки ті господарства, які раніше утримувалися від продажів, наразі активно розпродають наявні обсяги.
“Водночас досить високою залишається пропозиція некондиційних коренеплодів, що також чинить тиск на ціни на якісну продукцію”, – йдеться у повідомленні.
Наразі в Україні ціна на моркву в середньому на 75% нижче, ніж наприкінці березня минулого року. Якщо найближчим часом ситуація на ринку не зміниться, вони будуть готові знижувати ціни на ці коренеплоди й далі з метою збільшення темпів збуту.
Про ситуацію в місті на ранок розповів мер Андрій Білоусов. "Цієї ночі на території міста…
Поліцейські м. Кривий Ріг вилучили з незаконного обігу підакцизні товари півмільйона гривень. Майже 700 одиниць…
У четвер, 16 травня, на Січеславській Набережній зіштовхнулись Chevrolet та Peugeot. В результаті утворився затор.…
У Дніпрі патрульні затримали грабіжника. Удень 14 травня в поліцію надійшла інформація про грабіж у…
Про це повідомляє міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам‘янського! Через потребу в зниженні споживання…
Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного…