У Кам’янському дадуть концерт «Ветерани космічних військ» та Ігор Ласточкін

19 квітня на сцені Палацу культури “ХІМІК” відбудеться гумористичний концерт StandUp “Імпровізація”, в якому підіймати настрій кам’янчанам будуть чемпіони 5-го сезону Ліги сміху команда «Ветерани космічних військ» та відомий гуморист та шоумен Ігор Ласточкін.

Улюблені коміки мільйонів українців занурять глядачів у справжнє свято гострого гумору, вразять ії несподіваними імпровізаціями та залучать багатьох присутніх взяту безпосередню участь у цьому концерті. Про це повідомляє сайт «Культура сьгодні».

Шоу не має чіткого сценарію, а отже саме глядачі допоможуть комікам у їх виступах та зададуть вектор, по якому будуть розвиватися події на сцені. Гарний настрій та щирі посмішки вам даруватимуть: учасники команди “Ветерани космічних військ” Влад Куран, Олександр Венедчук, Артем Дамницький, а також фронтмен легендарної команди КВК “Дніпро” Ігор Ласточкін.

Учасники шоу зазначають, що воно відбудеться в межах спеціального проєкту «Імпровізація», метою якого є підтримка морального духу українських захисників та збір коштів на потреби ЗСУ.

Протягом минулого року спільні концерти команди “ВКВ” та Ігоря Ласточкіна допомогли зібрати 4 349 365 гривень, які було спрямовано но допомоги нашим захисникам.У цьому році весь прибуток від концертів артисти мають намір витратити на придбання дронів-камікадзе для підрозділів ГУР.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *