До уваги роботодавців Кам’янського: змінився розмір компенсації за працевлаштування ВПО

З 1 квітня 2024 року, відповідно до Закону «Про Державний бюджет України на 2024 рік», мінімальна заробітна плата в Україні зросла до 8 тисяч гривень.

У зв’язку з цим змінився розмір компенсаційних виплат роботодавцям за працевлаштування ВПО та внутрішньо переміщених людей з інвалідністю.

Компенсація за працевлаштування ВПО становитиме 8 тис. грн. (до 24 тисяч гривень за одну таку особу), тривалість надання компенсації витрат не може перевищувати 3 місяців.

Якщо внутрішньо переміщена особа з числа осіб з інвалідністю, то розмір виплати складатиме до 48 тис. гривень на кожного працівника, термін виплати не більше 6 місяців.

Детальніше за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/…/kompensaciya-robotodavcyam-za-vpo

Збільшилась компенсація на оплату праці за працевлаштованих зареєстрованих безробітних із числа ВПО до 16 тис. грн (2 мінімальні зарплати) . Тривалість виплати – 6 місяців впродовж року за умови збереження гарантій зайнятості таких осіб протягом року.

Деталі тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/kompensaciya-za-vpo

З початку 2024 року компенсаційними програмами за працевлаштування майже 430 переселенців скористались 167 роботодавців.

За додатковою інформацією звертайтесь до фахівців Кам`янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул.Медична,6 або телефнуйте: 0686840362 (відділ рекрутингу та взаємодії з роботодавцями).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *